Angajări masive la stat, la toate nivelele, pe salariile mărite, în următoarele 3 luni. Vezi condițiile pentru 100,000 de locuri de muncă libere:

(Last Updated On: June 3, 2017)

Guvernul PSD mai face un pas pentru bunăstarea românilor și anunță angajări masive în sectorul de stat pe salariile mărite, așa cum vă anunțam aici.
Se vorbește de 100,000 de angajări în perioada următoare, un record în acest sens.

„Dorim să arătăm că se poate. Guvernul nostru va face ceea ce nu a mai făcut nimeni până acum: vom angaja 100,000 de persoane în următoarele 3 luni.

Evident, există și condiții. De exemplu, prioritate vor avea ei cu diplome sau care fac dovada că au experiență în domeniu. Prioritatea vor avea cei tineri, dorim să întinerim aparatul bugetar, să scăpăm de figurile acre de la ghișee care nu știu să zâmbească.

Pentru asta, toți cei care nu sunt rude cu șefii PSD sau cu membrii PSD vor fi dați afară și înlocuiți de rudele celor din PSD.

Se știe că frații, surorile, verișorii acestora au diplome, au experiență în domeniu. Acest lucru nu mai trebuie contestat. Degeaba vor veni acum bugetarii să se înscrie în partid, este prea târziu.

Un loc aparte îl vor avea tinerele amante ale celor de la PSD. Ele vor fi angajate ca PR, purtătoare de vorbe. Vor lucra cîte 15 minute pe zi și vor primi cîte 2,500 de euro lunar.

În beneficiul viitorilor angajați, de la bugetul de stat, se vor face studii privind arborele genealogic al fiecăruia. Vom face și o aplicație de mobil care să-i avertizeze pe angajați ce fel de rude sunt, Nu am vrea ca ai lor copii să se nască cu deformații având în vedre că vom interzice avorturile.

Vor fi înființate tribunale de divorț rapid, având în vedere că multe tinere cor fi angajate în sistem, și tribunal de căsătorie rapidă, tot având în vedere că vor fi angajate tinere în sistem. Fiecare tânără care va rămâne gravidă trebuie să se căsătorească rapid pentru a nu încălca viitoarea Constituție unde nu este permisă familia formată dintre o mamă singură și copilul ei. Familia este formată dintr-un bărbat și o femeie.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂