5 noi impozite pe care le introduce Guvernul României în ajutorul lui Liviu Dragnea

(Last Updated On: July 5, 2017)

Guvernul Mihai Tudose trebuie să împlinească dorințele lui Liviu Dragnea privind măririle de salarii la bugetari astfel că are nevoie de bani. Mulți bani. Au fost în discuție două impozite, pe venitul firmelor și cel global pentru persoanele fizice, dar nu se pot pune în practică. Astfel că Ministerul de Finanțe a venit cu alte 5 noi propuneri.

1. Impozitul pe paharul cu bere
Guvernul va monta senzori pe paharele cu bere din baruri, restaurante discoteci. Cine va dori să bea un pahar cu bere mai întâi va pune degetul cel mare pe senzor, pentru a lua amprentele, va aștepta bipul de confirmare și apoi va putea să bea.

2. Impozitul pe uitatul la televizor
Pentru a veni în sprijinul televizunilor de mare credibilitate Antena 3 și Romania TV, toți cei care se uită la Antena1, Pro TV, TVR, Prima TV, vor plăti o taxă de solidaritate. Excepție fac pensionarii care oricum se uită pe cele două posturi. Vor mai fi exceptați de la impozitare și tinerii care vor reuși să se uite 30 de minute la aceste două posturi tv.

3. Impozitul pe pași
Toți românii care merg vor plăti un impozit. Vor fi exceptați cei care merg lent, pensionarii. Celor tineri și de vârstă medie li se vor monta câte o brățară electronică pe picior și vor fi impozitați.

4. Impozitul pe tastatură
Tastezi mult în fiecare zi? Guvernul se apucă de număratul tastelor e care le dai și le va impozita. Cel mai mare impozit va fi plătit de cei care tastează litera A.

5. Impozitul pe ciorbă
Fie că mănânci acasă sau la restaurant trebuie să plătești impozit pe ciorbă. De fiecare dată când mănânci o ciorbă, trebuie să trimiți o poză cu mâncarea pe pagina de Facebook a guvernului. După ce primești răspunsul de aprobare vei putea mânca.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂