7 parlamentari DEMISIONEAZĂ deoarece nu sunt iubiți de Kovesi!

(Last Updated On: July 6, 2017)

Tristețe mare în Parlamentul României. După ce procurorul Țuluș a declarat în gura mare că nu s-a simțit niciodată iubit de șefa sa, Laura Codruța Kovesi, 7 parlamentari au avut curajul să recunoască acest lucru.

Deputat PSD: „Și câte nu am făcut ca să-i intru în grații Laurei. Am ajuns să fur zilnic din bugetul statului doar ca să fiu dus la audieri personale cu ea. Este o plăcere când îți pune cătușe cu degetele ei fine. Nu vă pot explica. Ați văzut ce i-au făcut lui Năstate. De prea multă dragoste și-a tras un glonț în gât”.

Senator PNL: „La început îi trimiteam flori ca un bleg. Până am aflat că o impresionezi doar dacă dai șpagă și primești mită. Am început. Nu există funcționar din ministere la care să nu fi dat șpagă. Doar să audă Codruța”

Senator ALDE: „Mi-am făcut acasă o colecție de cătușe, toate inscripționate Laura. Visul meu este să fiu încătușat în forță de ea”.

Senator PSD: „M-am făcut turnător de dorul ei. I-am turnat la DNA pe toți colegii mei. Așa reușeam să o văd câteva ore pe Laura. Merită”

Deputat ALDE: „Ca s-o impresionez i-am arătat contul meu din Elveția și modul cum am transportat 1 milion de euro cu o geantă diplomat. O să îi arăt și conturile din Elveția colegilor de la PSD. Nu au sume ca mine, dar poate îi smulg un zâmbet”

Alți doi parlamentari erau în lacrimi și nu au declarat ceva. Toți cei 7 parlamentari au anunțat că renunță la amante, mașini, case și se vor înscrie la școala de ofițeri de Poliție pentru a deveni procurori DNA. Doar să fie aproape de Laura.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂