Arma Secretă a Clujului: Primarul din București, Gabriela Firea. Planul secret prin care orașul din Ardeal va domina România mulți ani de acum

(Last Updated On: May 23, 2017)

Șoc la PSD după ce un membru din conducere a descoperit un raport întocmit de Grupul de la Cluj din perioada alegerilor pentru primăria București. Raportul prezintă strategia secretă a Clujului de a domina România de acum înainte.

„Nu ne-a venit să credem. La început am crezut că este o glumă dar am realizat că primarul Gabriela Firea este omul infiltrat al Clujului pentru a distruge Bucureștiul. Degeaba ne-am bucurat că am câștigat alegerile în Capitală dacă la următoarele alegeri o să ne fugărească bucureștenii pe stradă.

Potrivit raportului, oamenii de afaceri din Cluj au stabilit un plan cu bătaie lungă încă de la primul mandat al primarului Emil Boc. Clujenii s-au infiltrat în toate partidele și au reușit să trimită bani spre Cluj în aproape toate guvernele. Cam cum a făcut și Liviu Dragnea, doar că la ei de vede ceva de bani.

Se pare că Gabriela Firea a fost propusă primar în PSD de grupul de la Cluj pentru că știau de forța ei distructivă. Doar lucrase la Antena 3, la naiba. Ăia nu știu să construiască, știu doar să distrugă.

Clujenii au fost atât de inteligenți încât ne-au păcălit să credem că ea ne va aduce victoria. În schimb ne-a adus dezastrul. Vedeți ce a făcut cu linia specială de autobuz, a blocat tot Bucureștiul. N-am auzit atâtea înjurături la adresa PSD de pe timpul lui Iliescu.

Au prelucrat-o așa de bine pe Firea încât ne-a prostit că ea nu va face niciun eveniment ca Untold, că pensionarii oricum nu merg. Doar că noi pierdem economic prin plecarea tinerilor la Cluj. Imaginați-vă că au ajuns să facă naveta cu avionul la Cluj săptămânal, unii chiar zilnic. Ajung la muncă în Cluj mai repede decât o făceau la București.
Cât credeți că o să mai reziste firmele din București să nu se mute la Cluj după tineri? Credeți că marile companii au ca target comercial pensionarii?

Totul pleacă la Cluj, bani, firme, forță de muncă. O să ne ia și metroul. Planul este ca Firea să-l bage în faliment iar Clujul să se prezinte la licitație să ne ia pe nimic vagoanele, șinele totul.

Cei de la Cluj au jucat superb și la prezidențiale. Știau că președintele României va ajunge un primar de mare oraș. La București Oprescu era preocupat cu luarea de mită, știa toată lumea, la Cluj Boc era terminat cu tăiatul de salarii. În cărți era primarul Brașovului, George Scripcaru. Era la PNL, avea un oraș bine pus la punct. Să vezi cum se lăuda prin 2014 cum va ajunge el președinte. Mulți știau că Zeus va ajunge în sfârșit în Olimp.

Marea problemă a lui Scripcaru a fost că nu a reușit să facă aeroportul. De 15 ani se chinuie. Un mare minus de care au profitat cei de la Cluj, care oricum nu vroiau să ridice Brașovul. Așa că au tras sforile în PNL, l-au propus pe Iohannis, care nu uită.

Planul secret al celor de la Cluj se mai bazează pe ceva. Știu să facă bani și spectacol. Joi încep Zilele Clujului, 100 de evenimente în 30 de locații. Și muzica populară de duminică la ei se aude altfel.

Ne-au învârtit, ne-au sucit de toți merg la Cluj. Eu am avionul la 19:15. Tu cu ce ajungi la Cluj?” s-a destăinuit Amotostivuitoriței Marcel, vicepreședinte PSD, responsabil cu mutatul bucureștenilor la Cluj.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂