Armele secrete ale României în pericol! Klaus Iohannis chemat de urgență de Donald Trump la Washington!

(Last Updated On: June 1, 2017)

Klaus Iohannis a fost chemat de urgență de președintele SUA, Donald Trump, pentru a da explicații față de testarea publică a mai multor arme secrete a României.
Președintele american este extrem de nemulțumit deoarece România nu împărtășește armele secrete cu aliații din NATO, în special cu SUA.

„Donald Trump a avut un exces de furie când a văzut că Armata Română a testat zilele trecute Arma Termobarică. Oficial este un amestec de explozibil şi combustibil care la impact, degajă o presiunea uriaşă şi căldura de peste 2.000 de grade nu dau nicio şansă inamicului.

Neoficial este o perfecționare a armei laser cu care Ceaușescu a topit tancurile rusești pe Prut oprind astfel o invazie sovietică. Americanii, nu se știe cum, au pus mâna pe filmarea originală cu arma termobarică reală.

Mai mult, supărarea americană vine și după ce un vas cu oi românești a distrus o navă militară rusească. S-au inventat diverse povești (militarii ruși erau beți) pentru a ascunde modul cum a acționat arma. Pentru că este vorba de o armă. De o lună de zile se chinuie americanii și rușii să-și dea seama ce s-a întâmplat.

Iar ca un gest de aroganță extrem, România vrea să pună oaia ca brand de țară. Să nu vă imaginați că ministrul Turismului știe ce face. Este un „idiot util” bucuros că îl bagă lumea în seamă.

Americanii mai sunt supărați că, după 20 de când suntem aliați cu ei și dușmani cu rușii, Armata Română nu le-a prezentat cele două unități secrete.

Una de paranormali, înființată de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, și una de Înzestrare Tehnică Deosebită, celebra I.T.D. care a construit arma laser cu care Ceaușescu a topit tancurile rusești.

Nu v-ați pus întrebarea de ce România nu a avut trupe rusești, nu a fost invadată de sovietici ca Polonia, Ungaria, Cehia sau Bulgaria?
Credeți că este o coincidență că cel mai performant laser din lume se construiește în România, la Măgurele? Prin acest laser de fapt vor să deconspire unitatea secretă de înzestrare. Planul este simplu: construiesc laserul apoi simulează un potențial dezastru prin construcția sau manevrarea defectuoasă care pune în pericol Bucureștiul. Doar cei din unitatea secretă română are cunoștințele secrete să oprească dezastrul.

Donald Trump vrea să-l convingă pe Iohannis să predea armele secrete ale României, dar ca și președinții Iliescu și Băsescu, nu știe unde se află unitățile secrete.
Iar rușii cutreieră toată țara de 20 de ani și nu le-au găsit încă.

În perioada următoare vor mai fi testate câteva arme secrete ale România, în experimente spectaculoase” a declarat Amotostivuitoriței Marcel, veteran al luptelor de pe Prut când laserul armatei române a topit tancurile sovietice.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂