Clujul preia Poiana Brașov și Valea Prahovei. Construiește Aeroport la Brașov și Autostrada până la Comarnic

(Last Updated On: May 21, 2017)

Lovitură dată de adevărata capitală a României, Cluj. În această dimineață, primarul Emil Boc a prezentat într-o conferință de presă planurile prin care preia în administrare Poiana Brașov și stațiunile de pe valea Prahovei care vor deveni cartierele Napoca 1 și Napoca 2.

„Guvernanții ilegitimi de la București amână nejustificat construcția autostrăzii Comarnic Brașov. Am preluat noi construcția și astfel vom uni România de Transilvania, așa cum este normal. Până acum spunea că Transilvania trebuie alipită la România, dar cum să lipești ceva bogat la sărăcie? Nu vedeți ce înseamnă un conducător ca Dragnea din Teleorman? Sau Ceaușescu din Olt.
Îi vom învăța noi cum se muncește organizat, planificat, nemțește.

Trecerea pe autostradă va fi gratuită pentru români cu excepția politicienilor de la București.
Aceștia vor trebui să plătească 100,000 de lei în fiecare an. Nu ne facem probleme că nu o să plătească deoarece au cel puțin o vilă și 2-3 amante în zonă” a declarat primarul Emil Boc.

Primarul este suspectat că are un plan bine pus la punct de atragere a celor tineri din București spre Cluj. Cu avionul este rezolvat, curse zilnice și ieftine, în 45 de minute ești la Cluj. Urmează autostrada și apoi, nu este exclus ca Clujul să înființeze și o linie de tren de mare viteză până la vechea capitală, București.

Planul reiese din următoare declarație a primarului: „Vrem să fim de ajutor celor tineri. Ca să nu se mai chinuie cu transportul pentru UNTOLD, Electric Castle, TIFF, Jazz in the Park le vom construi cartiere cu 100-200.000 de apartamente. Deja am vorbit cu investitori care au pregătite tot atâtea locuri de muncă.

Avem semnale că un prim val de refugiați tineri din București va avea loc în prima zi a Festivalului Pasărea Măiastră în care primarul Gabriela Firea va cânta câteva melodii”.

În ceea ce privește preluarea Poienii Brașov și construcția Aeroportului Brașov lucrurile sunt mai simple.

„La cererea locuitrorilor din Brașov am decis să ne implicăm în dezvoltarea orașului. Avem nevoie de un loc de vacanță după un sfârșit de săptămână epuizant.
Brașovenii s-au săturat să aștepte după cei din București să le dea bani de aeroport. De 15 ani tot așteaptă.
Îl finanțăm noi că avem de unde și ne rămân bani și pentru construcția unui metrou la Cluj.

Poiana Brașov o vom transforma din monument al plictiselii în cea mai tare zonă de distracție din sud-estul Europei” a mai spus Emil Boc.

Primarul Emil Boc a transmis un mesaj și altor localități din România: „Dacă aveți proiecte de care Bucureștiul nu ține cont scrieți-ne la comentarii. Vom face tot posibiliul ca să le punem în practică. Iar la 100 de ani de la Marea Unire să se vorbească corect de Unirea României cu Transilvania”.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂