Donald Trump supărat pe România. Măsuri urgente cerute lui Liviu Dragnea:

(Last Updated On: May 14, 2017)

Scandal peste Ocean când președintele SUA a aflat de la o televiziune locală că românii au fost dați exemplu americanilor pentru modul cum au protestat împotriva corupției. Prezentatoarea americană și-a exprimat regretul că americanii nu au același spirit ca românii care au ieșit să lupte contra lui Liviu Dragnea, cel care vroia să legalizeze corupția.

Donald Trump l-a sunat pe Liviu Dragnea și i-a spus să-i potolească imediat pe protestatari sau să se potolească el să nu-i mai scoată pe români în stradă că iar se aude la Washington.

„Liviu Dragnea și-a declarat simpatia față de problemele președintelui american și a promis că va rezolva cât de curând situația. Va da Ordonanța 17.303 de eliberare a corupților, mai precis în primele zile din iulie când se anunță caniculă în România.

Până atunci, Dragnea i-a cerut lui Donald Trump să trimită rapid cele mai tari filme de la Hollywood care să ruleze în mall-urile din România pentru a-i ține pe corporatiști ocupați. Și să facă ceva cu prețul ăla la apa minerală din mall. 7 lei jumătate de litru, parcă bei benzină, așa îți stă în gât.

Donald Trump i-a confirmat că va trimite rapid sezonul 40 din Game of Trones, poate învață și el ceva de acolo, și 6 filme cu Rambo.

În ceea ce privește prețul apei minerale din mall, președintele Americii a spus că va cere Congresului un ajutor financiar de urgență și, cel mai probabil, Banca Federală va trebui să tipărească alte miliarde de dolari pentru a evita o nouă criză financiară” a declarat Amotostivuitoriței Mirel, purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂