Dragnea cere demisia lui Grindeanu: „Nu mai pot cu acest guvern de hoți!”. Vezi cu ce l-a furat Grindeanu:

(Last Updated On: June 13, 2017)

Șoc în lumea politică după ce Liviu Dragnea a cerut demisia premierului Grindeanu. Dacă l-a începutul anului îl lăuda ca fiind cel mai bun premier al României, Dragnea îl acuză acum de hoție și spune că se alătură protestatarilor din ianuarie-februarie care cereau demisia premierului.

Liviu Dragnea, în conferință de presă: „Nu se mai poate cu așa hoție! Grindeanu ne fură peste tot. Am promis baronilor PSD că-i voi scăpa de dosare penale prin celebra Ordonanță 13 iar Grindeanu ne-a furat-o! A anulat-o de capul lui, fără să se consulte cu mine.

Prin anularea Ordonanței 13 Grindeanu a furat speranța de mai bine pentru mii de funcționari, baroni. Cum să mai fure ei acum? De ce să trebuiască să cheltuie acum bani pe avocați să se apere în instanță? De ce să se chinuie unii acum prin pușcării?

PSD a promis că va face Fondul Național de Investiții, în valoare de 4 miliarde de euro. Toți baronii partidului erau pregătiți să absoarbă acești bani fără proiecte. Firmele sunt pregătite, licitațiile sunt deja trucate, unele amante au făcut deja cheltuieli pe la Paris. Și Grindeanu ce ne face? Ne fură! Nu a înființat acest fond așa că ne-a furat 4 miliarde de euro. Imediat îi topeam!

Să ne spună Grindeanu ce a făcut cu banii noștri? I-a dat la americani? I-a dat la pensionari? La bugetari?

Grindeanu ar trebui să ia exemplu de la Florin Iordache. Un om de bază, nu i-a tremurat mâna când a semnat Ordonanța 13. Și acum, la ora asta, poate vorbi non-stop de beneficiile Ordonanței.

Iar pe plan extern … de ce merge el la Paris? Ce caută el la premierul Franței? Vrea să ne fure și cu francezii? De ce nu merge la noi în Teleorman? În Olt, în Dolj? Nu-i mai place ce este românesc autentic?”

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂