Dragnea îl dă afară pe noul premier Mihai Tudose! Trebuia să fie un alt Tudose în funcție!

(Last Updated On: July 5, 2017)

Nebunie la PSD după ce Liviu Dragnea i-a anunțat că trebuie să facă o nouă moțiune de cenzură și să-l dea afară pe premierul Mihai Tudose. Totul din cauza unei neînțelegeri, trebuia un alt Tudose în funcția de premier. De fapt o ea, Mihăița Tudose, absolventă de balet.

Încurcătura cu cei doi Tudose s-ar fi produs din cauza consilierului personal al șefului PSD, Amotostivuitoriței Maricel. Liviu Dragnea era într-o vizită scurtă în Brazilia iar consilierul său a mers la partid unde a făcut încurcătura. Mihai Tudose chiar s-a mirat că trebuie să fie premier mai ales că mesajul final a fost ca „seara Tudose premierul să meargă în rochița roz” la vila lui Dragnea, acesta urmând să ajungă pe Otopeni cu un avion privat. Acum toți de la PSD știu că era vorba de balerina Tudose dar nu își explică de ce actualul premier chiar s-a dus în fustiță roz la Dragnea.

Liviu Dragnea, mesaj pe grupul comunicatorilor PSD de pe Whatsapp: „La Grindeanu am mers pe ideea că nu a îndeplinit programul de guvernare. Acum mergem pe ideea că vrea să îndeplinească programul de guvernare care distruge economia României.

Premierul Mihai Tudose vrea să introducă impozitul pe venitul firmelor ceea ce ar duce la dispariția investițiilor.
Premierul vrea să naționalizeze pilonul II de pensii pe care să-l folosească pentru alte plăți. Fiecare contribuabil ar pierde 25,000 de euro, când ar împlini vârsta de pensionare.

Tudose e nebun, vrea să mărească salariile bugetarilor cu sume pe care economia României nu le poate suporta.

Premierul vrea să introducă taxa de solidaritate, taxarea celor care muncesc și câștigă bine, pentru ca oamenii de afaceri din jurul premierului să fure banii de la buget.
Să mai spuneți la Antena 3, Romania TV și TVR că premierul este un plagiator ordinar, la fel ca Victor Ponta”.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂