EROUL României! A fost descoperit ADEVARATUL responsabil pentru extraordinara creștere economică a țării din 2017

(Last Updated On: May 16, 2017)

Veste bombă în această dimineață. România are o creștere economică de peste 5% în primul trimestru din 2017, foarte mare comparativ și cu primul trimestru din 2016. Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Victor Ponta s-au grăbit să-și aroge merite pentru această performanță. Însă adevăratul responsabil este altcineva.

„Prima oară l-am bănuit pe Dragnea de această performanță având în vedere rezultatele excepționale pe care le-a obținut la Teleorman. Dar ne-am uitat la Cluj, Brașov, Timișoara, Sibiu și ne-a trecut.

Am crezut apoi că ar fi Sorin Grindeanu. Dar el nu știe să facă distincția între platoul Antena 3 și sala de ședințe a Guvernului, minte de rupe, mai mult ca Victor Ponta.

Inevitabil l-am luat în considerare și pe Victor Ponta dar acesta a început să strige jos Băsescu, jos Tiranul. Am aflat mai târziu că acesta se suise pe trotinete lui și nu dorea să i-o mai dea înapoi.

Am fost tentați să-l desemnăm erou pe Dacian Cioloș. Ardelean fiind, așteptăm reacția lui mai pe la toamnă.

Apoi ne-a venit mintea la cap. Cine ar putea să fie responsabil de așa ceva dacă nu Ion Iliescu. El ne-a adus libertatea în 1989, aproape pe elicopterele rusești chemate de urgență de la ambasada Rusiei.
Din păcate oculta mondială l-a transformat din erou în dușman, acuzându-l pe nedrept de infracțiuni contra umanității. El a dat ordin să se omoare doar 60,000 de români. De ce să fie el vinovat că armata română și teroriștii nu s-au ținut de treabă?

Așa că, atunci când mai auziți de vreo creștere economică a României să vă amintiți de Ion Iliescu deoarece tot ce există acum este creația lui: Liviu Dragnea, Victor Ponta, Sorin Grindeanu” ne-a declarat mama lui Amotostivuitoriței Marcel, analistă economică și colegă de bancă la grădiniță cu Ion Iliescu.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂