Ești de acord? Oile din România care au distrus o navă militară rusească devin brand de țară în locul frunzei lui Udrea

(Last Updated On: May 31, 2017)

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, vrea să facă schimbări în privința brandului turistic al României și și-a propus să înceapă prin înlocuirea celebrei frunze a Elenei Udrea cu o oaie.
Putem bănui că un motiv ar fi ca un semn de apreciere pentru oile care au distrus o navă militară rusească. Un alt motiv ar fi că pe stema județului Teleorman se află 3 oi și ar da bine pentru Dragnea în campania electorală să aibă măcar o oaie.

Adelin Petrisor: „Ministrul Agriculturii a simtit nevoia sa se implice in dezbaterea legata de folosirea oii ca brand de tara. Petre Daea: “oaia este o statuie vie”. “Langa oaie gasesti o frunza, langa frunza nu poti sa gasesti o oaie.”

Sper ca cei de la Divertis nu vor mai sta pe ganduri si ii vor face omului o oferta…Si umorul involuntar tot umor e, nu?😄
foto © Countryside Network
P.S. Va amintiti curajoasele oi care au scufundat nava de spionaj a Federatie Ruse? Bine ca nu vine cineva cu ideea sa puna oaia in stema SIE in locul grifonului.😉”

 

Lucian Mindruta: „Breakin’ news: Teleormanul are 3 (trei) oi in stema judetului. Practic, propunerea de la Turism e o forma deghizata de pupincurism zoologic.

(foto: Sebastian Lazaroiu)

Florin Ghetau: „Oare câți berbeci au lucrat la proiectul cu oaia-brand de țară?”

Stoica Ionel„Oaia este o statuie vie. Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie”

(Foto via Emilia Fazekas)

Stoica IonelMi-au făcut ziua cu oaia asta, leșin de râs 🙂))

(Foto: facebook)

Stoica Ionel: Ncplmsmz, nea Alecule! Nu știu cine a făcut-o, via facebook, dar ilustrează perfect situația
Mircea Marian: Oaia mi se pare perfectă pentru brandul de țară. Simbol național.
Tudor Duică: Înclin să cred, că avem un ministru mai prost și decât inegalabilul Daea…Cel al turismului, Dobre.
“Frunza lui Nutzi”, logo-ul turistic actual al României, ar putea fi înlocuit cu…o oaie.Cum suntem conduși de niște berbeci, iar 40% dintre mioritici sunt o turmă de analfabeți funcțional, probabil că este un logo just…

Ca slogan, propun:
“Fugi oaie, fugi !”

Actrița Oana Pellea: „revin….pentru ca nu mi revin….”Oaia e o statuie vie” Iertati-ma, dar nu pot depasi momentul. Am incercat sa citesc ceva….imi e imposibil. Imi suna in cap-ca o amenintare- “Oaia e o statuie vie” “Oaia e o statuie vie….” si tot asa. In fundal se aude cu ecou…”Langa oaie gasesti o frunza, langa frunza nu poti sa gasesti o oaie”.Mi e foarte teama ce o sa visez la noapte…Ca sa parafrazez o reclama: A dat cu statuia vie (oaia) in noi”.

Sidonia Bogdan: „Eu aș face teiul brand de țară, cum e cireșul pentru Japonia sau arțarul pentru Canada. Aș face campanie de plantare în toate orașele și l-aș face specie protejată ( dacă nu e), e haios și eco. Îl avem în poezie, peste tot.

Brandingul de țară nu e o temă prioritară acum, dar dacă tot o vor, de ce nu caută ceva decent, care chiar să spună ceva despre țară”.