(Foto) Donald Trump supărat foc pe Klaus Iohannis din cauza Angelei Merkel. A făcut o criză de isterie

(Last Updated On: May 27, 2017)

Președintele Donald Trump a făcut o criză de isterie la reuniunea NATO de la Bruxelles din cauza lui Klaus Iohannis. Se pare că președintele României a fost rugat de Angela Merkel, cancelarul Germaniei, să nu-l lase pe Donald Trump să se apropie de ea.

„Cu bun simț și ca un adevărat cavaler, Klaus Iohannis s-a apucat de treabă. L-a început, s-a dus să dea mâna cu președintele SUA. 10 minute l-a ținut de mână până i-a spus Bună Ziua și alte 10 minute până i-a spus că el este Klaus Iohannis, președintele României.
(Iohannis acceptând rugămintea lui Merkel)

Apoi s-a băgat cavalerește în fața lui Donald Trump să nu-l lase să treacă. Dar președintele SUA, ca un bădăran, l-a tras de mână puternic. Supărat, Iohannis l-a prins de ceafă și l-a încuiat în baie.
(Iohannis nu-l lasă pe Trump să se apropie mai mult de cancelarul Germaniei)

Dar Trump s-a furișat pe geamul din baie și țuști lângă Angela.

Klaus Iohannis a trecut la artileria grea. L-a prins iar de ceafă pe Donald Trump și l-a așezat elegant forțat la masă. A scos o damigeană cu pălincă, și-a așezat lăzile cu bere și i-a spus americanului: Pretine, în seara asta bei cu mine.
El vroia sa plece, el îi băga un păhărel de pălincă pe gât pe care-l stingea cu o bere.
(Iohannis îl ia pe Trump la băut)

Praf s-a făcut Trump de a început sa cânte să moară toți dușmanii mei, să ne spună cât de mult iubește România și dacă Putin nu ne lasă în pace să-i spunem, că rezolvă el, Putin îi este dator.
(Iohannis explică tactica reușită contra lui Trump)


(Iohannis felcitat pentru reușită de celelalte doamne de la reuniune)


(Iohannis acceptă oferta președintelui Franței de a-l ține o perioadă departe de soție)

La final, într-un moment de tandrețe, Trump i-a mărturisit lui Iohannis ce dorea de la Merkel. Era gelos pe modul cum se uitase la Obama cu o zi înainte și dorea să se uite la fel de duios și la el. Nimic nu se compară cu o privire drăgăstoasă a unei nemțoaice, a mai spus președintele american înainte să cadă sub masă. Iohannis tocmai terminase primul păhărel de pălincă ” a mărturisit Amotostivuitoriței Marcel, consilier personal al președintelui României.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂