Gabrielea Firea demisă, Emil Boc noul primar al Bucureștiului?! Acțiune a asociației tinerilor bucureșteni din Cluj

(Last Updated On: May 28, 2017)

Revoltă în rândul tinerilor din București după ce primarul capitalei, Gabriela Firea, a felicitat sâmbătă seara echipa de fotbal din Voluntari pentru câștigarea Cupei României.

Gabriela Firea pe Facebook: „Cupa Romaniei merge la Voluntari!!!
Felicitari, FC Voluntari!!!!
Ati facut istorie!!!
Felicitari tuturor fotbalistilor, antrenorului, staff-ului tehnic, sustinatorilor si celor care au crezut in sansele unei echipe tinere dar entuziaste si muncitoare!!! Doamne-ajuta!!!”

„Păi așa am ajuns noi din București, să ne bucurăm de succesul unei echipe anonime din Voluntari? Păi dacă este să alegem, atunci alegem Clujul, oraș serios. Doamne-ajuta!

Astăzi, un grup de 100 de tineri din București, am luat Wizz-ul până la Cluj unde am constituit Asociația tinerilor bucureșteni din Cluj. Un fel de diasporă a Bucureștiului. Pur și simplu nu vrem cu Voluntariul lui Pandele. Doamne-ajuta!

Din exil milităm pentru destituirea Gabrielei Firea din funcția de primar și să o înlocuim temporar, 10 ani, cu primarul Emil Boc. Suntem dispuși ca Bucureștiul să plătească Clujului o clauză de reziliere de 1 miliard de euro pentru a-l lăsa pe primar să vină la noi. Doamne-ajuta!

Știm că mulți dintre cei care urmăresc frecvent posturile Antena 3 și Romania TV vor începe să spună ceva cu Băsescu e de vină, tăieri de pensii și salarii, dar îi invităm să facă o tură până la Cluj să vadă acolo ce pensii și salarii sunt. Doamne-ajuta!

Asociația tinerilor bucureșteni din Cluj este pregătită să-și mărească numărul de membrii când la București va începe festivalul Pasărea Măiastră iar la Cluj Untold. Gabriela Firea pe scenă vs Armin van Buuren. Doamne-ajuta!”