Grindeanu, LOVITURĂ pentru Dragnea în privința Demisiei! NU poate fi demis!

(Last Updated On: June 14, 2017)

Lovitură de proporții pentru Liviu Dragnea din partea premierului Sorin Grindeanu în ceea ce privește demisia. Înainte cu câteva ore de Comitetul Executiv al PSD de miercuri, de la ora 16, Grindeanu i-a prezentat un document prin care NU poate fi demis!

Premierul Sorin Grindeanu s-a prezentat miercuri dimineață la Liviu Dragnea și i-a prezentat demisia în alb pe care a depus-o la președintele Klaus Iohannis ÎNAINTE cu 6 luni să depună una similară la Liviu Dragnea.

„Liviu Dragnea a rămas șocat când a văzut cererea de demisie pe care Grindeanu a depus-o la președintele Klaus Iohannis cu 6 luni înainte să depună și în seiful lui Dragnea o astfel de cerere.

Are numărul de înregistrare de la Palatul Cotroceni și se poate observa cu ușurință acest lucru. Ștampila lui Dragnea de pe cererea de demisie este mult mai nouă.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că Sorin Grindeanu nu poate fi demis de Dragnea, poate fi demis doar de Klaus Iohannis. Statutul PSD este clar: intră în vigoare prima demisie în alb. Lucruruile erau bune pentru Dragnea dacă Grindeanu mai depunea o cerere de demisie în alb, conform statutului PSD, în cazul în care există 3 cereri de demisie în alb atunci președintele partidului are dreptul să o activeze pe care o dorește ” a declarat Amotostivuitoriței Maricel, consilier personal al lui Liviu Dragnea.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂