LOVITURĂ! PSD înapoiază tot, de nervi că demisiile celor mai proști miniștri nu au fost retrase de Grindeanu: mite, bani, case, furturi

(Last Updated On: June 22, 2017)

Supărare mare la PSD după ce premierul Sorin Grindeanu nu a vrut să retragă demisiile celor mai proști miniștri ai României, așa cum i-a catalogat Liviu Dragnea prin expertiză. 20 dintre miniștri au depus cereri copy-paste prin care au cerut anularea demisiilor depuse înainte de votul moțiunii.

Pentru că au primit un refuz categoric din partea premierului, miniștrii au declarat că începând de astăzi refuză să mai ia mită pe care să o dea apoi la partid ca membrii cei mai activ să poată fi plătiți.

Mai mult, membrii din conducerea PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, au declarat că vor da înapoi tot: bani, mașini, mite, hoții. Să se spele cu ele pe cap cei de la DNA. Să rămână România neguvernată că ei nu se mai bagă.

„Cine o să mai ia mită pentru un aviz? Pentru aprobarea unei cereri? Noi de la PSD nu. Să vadă și investitorii cum decurg lucrurile fără să dea mită. Credeți că o să le placă?

Suntem surprinși de atitudinea românilor care nu au ieșit în stradă să strige împotriva lui Grindeanu care blochează accesul la mită a miniștrilor noștri. Chiar dacă sunt proști o mită tot știu să ia. Este adevărat că unii dintre miniștri chiar sunt proști și în loc să primească mită au dat mită de a ieșit PSD în gaură cu vreo 50 de milioane de euro. Dar în câteva zile de guvernare recuperam paguba.

Ne-am fi așteptat ca cel puțin 500,000 de români să iasă în stradă să nu lase neguvernată țara. Fără luare de mită ea nu funcționează. Așa că am decis să lăsăm în Piața Victoriei toate automobilele noastre de lux pentru care am muncit ascunși prin benzinării noaptea, fuigind de procurorii DNA când era cazul.

De asemenea cedăm toate vilele noastre de prost gust la orfelinate. Și așa stăteam doar într-o cameră din 30.
Cedăm toate conturile noastre din Elveția. Miliarde de dolari adunați cu atâta trudă din 1990 încoace le vom da la Fisc, în ciudă, că oricum nu o să știe ce să facă, cu ele” a declarat Amotostivuitoriței Maricel, consilierul personal al lui Liviu Dragnea și baron în devenire de Teleorman.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂