MEGA-miting împotriva lui Grindeanu! Dragnea: „Sari și apără-ți Baronul!”

(Last Updated On: June 16, 2017)

Pentru a nu se face de râs la moțiunea de cenzură de săptămâna viitoare, Liviu Dragnea a decis să facă duminică un Mega-Miting prin care să-i arate lui Grindeanu că poporul PSD-ist este de partea șefului PSD și astfel să-l facă să demisioneze.

Liviu Dragnea: „Sari și apără-ți Baronul! România trece prin clipe grele! O bandă de nelegiuți a furat Guvernul de la PSD și întinează toarte idealurile de la comuniști încoace.

Fiecare localitatea trebuie să trimită câte 10 PSD-iști, din cei mai destoinici (care știu să urle, țipe, scuipe, înjure, dar nu pe Băsescu)

O Românie fără baroni nu poate exista! Mai bine ne predăm la ruși, devenim slujbașii lor decât să dispară baronii, ființele angelice care conduc satele, comunele, orașele, județele noastre!

Guvernul Grindeanu se face vinovat de faptul că a blocat Fondul Suverean de Investiții, miliarde de euro care trebuiau să intre în conturile baronilor noștri. Iar baronii noștri, știți bine, nu vă uită. Deja au cumpărat ulei și zahăr.

Guvernul Grindeanu se face vinovat de faptul că vrea să predea țara americanilor când noi am promis-o deja rușilor. Nu putem accepta să devenim colonie a imperiaștilor ruși. Doar corporatiștii ar mai avea privilegii.

Uitați-vă în localităle voastre și imediat veți vedea cine sunt adevărații gospodari: baronii PSD care au cele mai mari și mai multe vile, mai scumpe decât spitalele și școlile din localități, care conduc mașini mai scumpe decât 10 ambulanțe din județ.

Toate aste din dragoste pentru voi, poporul PSD-ist. De asta vă și ia soțiile sau fiicele să și le facă amante. Atât de mult vă iubesc baronii!”

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare! 🙂