Pleacă Kovesi de la DNA? 5 joburi pentru fericirea politicienilor penali:

(Last Updated On: May 15, 2017)

Fiecare invitat de la Antena 3 parcă intră în transă și caută diverse motive prin care să o „elimine” pe șefa DNA din funcția pe care o deține.

Așa a făcut și jurnalist plângăcios care ar fi auzit el că americanii îi caută o funcție pe la ONU. Până acum îi căutau o funcție de procuror european. Funcția de la ONU era pentru Băsescu dar s-or fi răzgândit americanii.
Pentru liniștea penalilor propunem următoarele joburi pentru Laura Codruța Kovesi.

1. Prezentatoare la Romania TV. Având în vedere că acolo trebuie doar să citești cât mai lacrimogen ce scrie pe prompter, Kovesi va fi auzită spunând doar: Sebi Ghiță este nevinovat.

2. Co-prezentator la Sinteza Zilei alături de Mihai Gâdea și Mircea Badea. Gâdea o va hipnotiza cu privirea sa galeșă, așa cum îi hipnotizează mereu pe politicieni de nu sunt în stare săracii să lege două adevăruri în trei propoziții, iar Mircea Badea îi va da peste degete cu o nuielușă spunând: Ți-am zis că Voiculescu este nevinovat. Ți-am zis?

3. Farmacistă. Kovesi îi cunoaște atât de bine pe politicienii penali astfel încât le poate prescrie medicamente și pentru bolile pe care le descoperă aceștia când sunt luați cu duba la judecată.

4. Florăreasă. Cine poate ști ce este în sufletul politicienilor mai bine decât Codruța? Și există o floare pentru fiecare suflet năpăstuit de politician corupt.

5. Vânzătoare la alimentara. Ca și la medicamente, Codruța cunoaște dieta fiecărui politician, dar mai ales câte sticle de spirtoase pot consuma aceștia într-o seară de anchetă.

Spre disperarea penalilor, cu adevărat, lui Kovesi i se pregătește o funcție serioasă: președinte al României. Asta în cazul în care Iohannis mai scade mult în sondaje. Dragnea chiar nu are stofă de președinte.