Primarul Bucureștiului se RĂZBUNĂ pe primarul Clujului pentru că l-a sprijint pe Grindeanu!

(Last Updated On: June 21, 2017)

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, a anunțat o serie de măsuri de răzbunare împotriva lui Emil Boc. Primarul Clujului este acuzat de Firea că l-a sprijinit pe Sorin Grindeanu în tentativa acestuia de a distruge PSD.

Gabriela Firea: „Acum că am scăpat de Grindeanu ne putem ocupa și de Boc. O fi Clujul cum o fi dar nu acceptăm ca Emil Boc să se amestece în treburile interne ale PSD. Am vorbit și cu Liviu Dragnea și în prima ședință a Consiliului Local București vom vota următoarele măsuri:

1. În București vom INTERZICE toate spectacolele de tip Untold. Să și le facă cei de Cluj de câte ori vor. Să se descurce ei cu sute de mii de tineri care invadează orașul. Așa le luăm liniștea la clujeni. Toți clujenii care sunt supărați de zgomotele festivalurilor sunt bineveniți la Cluj.

2. La București nu vom cumpăra NICIODATĂ autobuze noi timp Mercedes. Clujul a anunțat că va cumpăra 50 de bucăți. Nu ne interesează! Noi suntem mândri că le vom oferi bucureștenilor doar autobuze second hand, fără aer condiționat sau căldură iarna. Clujenii care s-au săturat de nou și vor ceva tradițional sunt bineveniți în Capitală.

3. Vom face un referendum prin care vom declara Clujul Capitala României și Bucureștiul Capitala Transilvaniei. Să vadă și ei cum este să fii înjurat din Transilvania.

4. Toate tehnologiile noi, inovative le vom transfera la Cluj. Peste ani, când tehnologia va da faliment, clujenii ne vor cerși alimente crescute pe bulevardele transformate în ogoare. Bucureștiul va deveni cel mai tradiționalist loc din România. Îl vom invita pe prințul Charles să ne învețe cum să trăim cu urși, pârși, lăcuste.

5. Vom inscripționa toate clădirile multilingv în maghiară, germană, latină și greacă veche. Vom angaja în toate instituțiile publice maghiari și sași.

6. Emil Boc se lăuda pe Facebook cu un video Cluj-Napoca: orașul în care nu te plictisești niciodată! Noi vom face București, orașul unde te plictisești forever. Asta și în sprijinul miilor de bucureșteni care au luat cu asalt Cimitirul Belu în Noaptea Muzeelor. Cei de la Cluj au mers cu miile la Muzee, ce proști.

7. Clujul a primit zilele trecute Premiul european pentru inovare. Noi vom depune toate eforturile să luăm premiul orientului pentru stat degeaba.

8. Clujenii sunt invitați să voteze proiecte în valoare de 4 milioane de euro. La București, de banii aceștia, vom aduce moaște. Bucureștenii vor sta la coadă în realitate, nu online ca obsedații ăia de tehnologie din Cluj.

9. Clujul se laudă că a făcut spații speciale pentru câine. Este o încălcare flagrantă a drepturilor câinilor. La București vom continua politica de a ține câinii liberi pe străzi. Fără garduri, cuști. LIBERI!”

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂