REACȚIE! Dragnea despre întîlnirea Iohannis-Trump. Mesajul tulburător trimis pe Whatsapp

(Last Updated On: June 10, 2017)

Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri seara cu președintele SUA, Donald Trunmp, la Casa Albă. O întâlnire istorică pentru cele două țări.

Liviu Dragnea a rămas marcat de întâlnirea de vineri dintre Klaus Iohannis și Donald Trump. Și-a dat seama că a fost fraierit de consilierii personali care i-au spus la un moment dat că 1 milion de euro sunt suficienți sunt suficienți pentru o strîngere de mînă cu Trump. Poporul, cel pesedist ar fi fost în extaz.

Ion Cristoiu i-a explicat că vizita lui Iohannis ar costa România 6 miliarde de dolari, bani pe care Liviu Dragnea i-ar fi dat imediat din seiful de la vila sa din Brazilia. La nevoie ar fi vândut casele lui Ponta și Năstase.

Olguța Vasilescu se pare că ar fi oferit chiar și jumătate din Craiova, gest urmat de majoritatea baronilor din țară. Fiecare ar fi vîndut la nevoie cîte o jumătate de oraș pentru o întâlnire Dragnea- Trump.

Liviu Dragnea, pentru a fi sigur de o întâlnire cu Trump, a trimis următorul mesaj tulburător pe Whatsapp:
„Duminică guvernul Grindeanu să dea o Ordonanță de Urgență, 4,568, prin care politicienii corupți să fie eliberați din pușcării. Să se pună un termen de 10 zile pentru intrarea în vigoare.

În prima zi de demonstrații anti-PSD, voi merge în Piața Victoriei și mă voi da cu poporul. Voi spune că cei de la PSD sunt niște bandiți, niște hoți ordinari, care se gândesc doar la eliberarea corupților.

Fiecare filială PSD din țară va scoate în stradă pe cei mai naivi dintre membrii care vor fi puși să strige împotriva guvernului. Neapărat să fie tineri. Voi merge în fiecare localitate, la manifestații, și voi repeta mesajul: PSD este istorie, sunt niște bandiți.

Cu cele 6 miliarde de dolari, bani personali, cu susținerea oamenilor din stradă anti-PSD, cu susținerea celor din PSD care vor să dea jos guvernul Grindeanu, Donald Trump va fi nevoit să mă primească.

Atunci ne vom îndeplini promisiunile făcute membrilor PSD de a fi liberi la furat!”

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂