Regula șorțului roșu intră în vigoare de la 1 iunie !România e salvată! Liviu Dragnea chiar e un geniu!

(Last Updated On: May 17, 2017)

Liviu Dragnea a prezentat zilele trecute regula șorțului roșu prin care vânzătorii de roșii vor trebui să le poarte în piețe pentru a se diferenția de comercianții intermediari. Aceștia din urmă deja au copiat și comandat din China celebrele de acum șorțulețe roșii.

Regula șorțulețului roșu va fi extins:
1. Șorțulețe roșii vor primi toți politicienii care refuză să primească mită. Deja pentru ei au fost comandate 2-3 șorțulețe pentru ca lumea să vadă că suferă de un handicap moral.

2. Șorțulețe roșii vor purta toate amantele politicienilor angajate în instituțiile publice. Se știe ce drame trăiesc acestea când merg la locul de muncă și nu sunt recunoscute de colegi. Astfel că sunt traumatizate că trebuie să ajungă la timp la serviciu, trebuie să stea cel puțin 8 ore la muncă și cel mai grav, trebuie să știe să scrie și să citească!

3. Șorțulețe vor purta și telespectatorii Antena 3 ca să nu mai fie internați în sanatorii când sunt auziți pe stradă că strigă „Jos Băsescu” și încep să-l recite pe Miha Gâdea. Telespectatorii Romania TV vor purta câte două șorțulețe.

4. Preoții vor schimba sutanele negre cu șorțulețele roșii pentru a fi scutiți de taxe și impozite, să nu taie facturi la serviciile religioase, să nu dea bon la lumânări și să poată să-și cumpere ultimul tip de Mercedes în fiecare an.

6. Iubitorii de câini și de pisici vor îmbrăca șorțulețe roșii apoi vor merge în sate și comune să-i oblige pe primari să construiască adăposturi de animale după modelul celor din marile orașe. Localnicii vor fi obligați să renunțe la creșterea porcilor și păsărilor iar mâncarea să fie dată câinilor și pisicilor din adăposturi.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂