REVOLUȚIE în România! Doar două zile de muncă pe săptămână! Vezi cum dau guvernanții 5 zile de vacanță!

(Last Updated On: May 21, 2017)

În goană după voturi, politicienii vin cu tot felul de idei cu care să impresioneze electoratul. Dacă un deputat a promis zilele trecute ca săptămâna de lucru să fie de doar 4 zile de muncă acum un senator supralicitează: 2 zile de muncă, 5 zile de vacanță!

„Prin noua lege oferim posibilitatea angajatului să lucreze doar două zile, prin mai multe variante. Prima ar fi ca angajatul să lucreze două zile pe săptămână dar să iasă la pensie la vârsta de 125 de ani. Astfel și-ar face anii de pensie în timp ce stă 5 zile acasă.

Mulți dintre voi veți spune că foarte puțini vor trăi 125 de ani. Nu-i nimic. Anii de muncă rămași de făcut se vor lăsa moștenire copiilor. Venim astfel în ajutorul părinților care sunt uitați de copii, ignorați. Ce cadou mai frumos pentru copii acestora care se vor trezi cu 50 de ani de muncă în plus?

O altă variantă ar fi ca cei care lucrează câte două zile pe săptămână să se pensioneze la 45 de ani și să lase moștenire locul de muncă la copii. Aici ajutăm copiii care au grijă de părinți. Cei mai fericiți vor fi bugetarii care vor pleca în pensie la 45 de ani lăsând copiilor locul lor de muncă bine plătit de avantajele indirecte. Dacă un părinte are mai mulți copii atunci locul de muncă va fi ocupat prin rotație.

Mai mult, prin pensionarea la 45 de ani, angajatul devine pensionar activ și primește instant un carnet de membru PSD și un abonament Antena 3. Votul la următoarele 10 alegeri se știe pentru cine este.

Prin lăsarea locului de muncă moștenire se rezolvă și problema tinerilor care au protestat în Piața Victoriei. Ei, fii de angajați la privat, vor trebui să lucreze 10 ore pe zi pe minimul pe economiei, în timp ce părinții lor, deveniți pensionari, vor avea timp să învețe pe de rost zicerile lui Mihai Gâdea”, a declarat Amotostivuitoriței Marcel, inițiatorul legii.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂