SENZAȚIONAL! Funcționarii din România au blocat atacurile hackerilor! Vezi cum au reușit:

(Last Updated On: May 14, 2017)

Funcționarii din România au fost aduși de urgență duminică dimineața la serviciu pentru a bloca atacurile informatice ale hackerilor. Fiecare funcționari a fost obligat să cumpere din bani proprii ciment, cărămizi, lopeți pentru a construi ziduri de protecție.

„Ne-am apucat rapid de treabă, nu am riscat nimic. Am luat fiecare calculator și l-am înconjurat de un zid de protecție din bolțari și cărămidă. Nu ne-am zgârcit la materiale.

La început nu știam cum să facem pentru că Liviu Dragnea ne-a spus ceva neromânesc: firewall. Am întrebat vecinii care știau chineză dar nu au reușit să traducă. Cineva ne-a spus că putem traduce pe calculator. L-am pus pe Vasile să scrie cuvântul pe o bucată de hârtie și să-l pună pe calculator. Nimic.

Valerică, după ce a zis că suntem proști, a zis să dăm drumul întâi la calculator și să punem mouseul pe ecran. Vasile a dat drumul la calculator jos de pe birou, a luat mouseul și l-a pus pe calculator alături de hârtie. Nimic.

Marele nostru noroc a fost că Liviu Dragnea ne-a trimis pe fax modelul de construcție al zidurilor de protecție. Din poză ne-am dat seama cîte cărămizi și bolțari aveam nevoie. Am rezolvat rapid.

Partea proastă este că acum când vrem să jucăm Solitare trebuie să ne înghesuim între zidul de protecție și calculator. Dar poate reușim să luăm un spor de înghesuială la salariu ” a declarat Amotostivuitoriței Marcel, funcționar șef.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂