Vezi ce au înțeles românii din vizita lui Jean Claude Juncker în Parlament. 5 lucruri:

(Last Updated On: May 14, 2017)

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker a fost în Parlamentul României unde s-a întâlnit cu cei mai cei români: Liviu Dragnea, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Adrian Năstase. Uitându-se la televizor, românii au înțeles 5 lucruri.

1. Traian Băsescu va fi din nou președintele României. El a primit binecuvântarea în Parlament de la Junker care l-a pupat părintește în creștetul capului.

2. Germania, Ungaria și Austria vor să fure tot Ardealul. Liviu Dragnea a fost rugat de simpatizanți să nu facă autostrăzile Brașov-București și Sibiu Pitești ca nu care cumva să-i fure și pe ei. Altfel vor fi nevoiți ca cei de dincolo de Carpați să-și intabuleze terenurile, să-și construiască WC-uri în casă și să nu se mai uite la Antena 3.

3. Vor fi obligați să meargă în excursii cu autocarul la Viena, Budapesta, Paris, Berlin și nu la mănăstirile din Moldova

4. Emisiunea „Românii au Talent” va fi înlocuită cu „Românii Tradiționali au Talent”. Astfel, fiecare concurent va fi obligat să urce pe scenă cu soția, cei doi copii, preotul și șeful PSD de cartier.

5. Se măresc din nou salariile bugetarilor. Liviu Dragnea i-a mărit pe loc salariul lui Junker și i-a donat una din cele 50 de vile pe care le deține, ca semn de apreciere.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare 🙂